Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Мельниківська громада» (код ЄДРПОУ: 04327330) був реорганізований і увійшов до складу Райгородської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельниківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Райгородської громади

Новини Мельниківської Об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

31.01.2020 року святкує своє День Народження голова Мельниківської сільської ради ОТГ Лесько Олександр Іванович

31.01.2020 року святкує своє День Народження голова Мельниківської сільської ради ОТГ Лесько Олександр Іванович

                    Шановний Олександр Іванович!Прийміть найкращі привітання з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, професійних успіхів, життєвої наснаги, витримки, особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі!Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння.Зичимо, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком. Хай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки! 

15:30 30.01.2020

Сьогодні святкує своє День Народження землевпорядник Мельниківської ОТГ Галайда Діна Олександрівна!

Сьогодні святкує своє День Народження землевпорядник Мельниківської ОТГ Галайда Діна Олександрівна!

            Шановна Діна Олександрівна! Прийміть наші  найщиріші побажання міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх ваших добрих справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

10:11 24.01.2020

Реалізація програми "Питна вода"

Реалізація програми "Питна вода"

На сьогоднішній день відсутність водопостачання залишається найгіршою проблемою майже кожного українського села. При цьому у місцевому бюджеті Мельниківської ОТГ у 2019 році виділено 250 000 грн.та надійшло 825 600 грн інфраструктурної субвенції для реалізації програми " Питна вода". Ці кошти спрямовано на будівництво водозабірної споруди та сисмети водопостачання в с. Червоне; реконструкцію системи водопостачання в с. Мельниківцях.

15:22 20.01.2020

Збережемо чистим довкілля для прийдешніх поколінь

Збережемо чистим довкілля для прийдешніх поколінь

1 січня 2018 року в Україні вступила в силу норма закону України "Про відходи", згідно з якою побутове сміття підлягає вторинній переробці.Наша громада реалізувала екологічний захід-підвищення якості життя людей, придбавши обладнання для збору та складування твердих побутових відходів:пластику і скла.

13:59 16.01.2020


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано