Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Мельниківська громада» (код ЄДРПОУ: 04327330) був реорганізований і увійшов до складу Райгородської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Мельниківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Райгородської громади

Новини Мельниківської Об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Андріївські забави в Мельниківській ЗОШ І-ІІІ ст.

Андріївські забави в Мельниківській ЗОШ І-ІІІ ст.

З-поміж найбільших зимових свят, мабуть, найвеселішим та найочікуванішим було і залишається свято Андрія. Саме тоді, за українським звичаєм, молодь збиралася в одній хаті на Великих Вечорницях і влаштовувала там усілякі дійства – починаючи ворожіннями та закінчуючи забавами і співами.

17:16 15.12.2017

День благоустрою у с. Червоне

День благоустрою у с. Червоне

2 листопада 2017 р. відбувся день благоустрою у с. Червоне. Спільними силами односельчан, працівників ОТГ, садочка - провелась розчистка верб над дорогою, біля ставка, на виїзді з села. Провели облаштування сільського  базару, встановили столи, урну, вирівняли базарну площу жерствою.

12:25 05.12.2017

ДНЗ " Пролісок" зустрічає осінь

ДНЗ " Пролісок" зустрічає осінь

Нещодавно ДНЗ " Пролісок" провів чудове свято Осені, діти задоволені, а колектив садочка підтвердив свій професіоналізм та відданість своїй роботі.

11:04 30.11.2017

ДНЗ " Пролісок " с. Ометинці

ДНЗ " Пролісок " с. Ометинці

1 вересня 2017 року у с. Ометинці відбулось відкриття ДНЗ " Пролісок", який на даний час відвідує 13 дошкільнят. Ометинчани вдячні спонсору Каленичу П. Є., завдяки його підтримці садочок оснащений всім необхідним для дітвори, яка із задоволенням відвідує даний заклад.

10:26 30.11.2017

Довгоочікуваний подарунок для учнів Мельниківської ЗОШ І-ІІІ ст.

Довгоочікуваний подарунок для учнів Мельниківської ЗОШ І-ІІІ ст.

19 листопада 2017 р. учні Мельниківської школи, святковою лінійкою зустрічали свій довгоочікуваний подарунок - власний шкільний автобус. На святі були присутні заступник голови Немирівської РДА Бугаков П. В., заступник голови Немирівської РР Собченко А. М., голова Мельниківської ОТГ Лесько О.І. та начальник відділу освіти Чега В. А., які і вручили такий необхідний для дітей подарунок.

10:02 29.11.2017

П’ятий ювілейний літературно-мистецький фестиваль «Русалка Дністрова», в селищі Ольгопіль

П’ятий ювілейний літературно-мистецький фестиваль «Русалка Дністрова», в селищі Ольгопіль

Члени делегації Мельниківської ОТГ на чолі з сільським головою Леськом Олександром Івановичем стали учасниками п’ятого ювілейного літературно-мистецького фестивалю «Русалка Дністрова», який проходив в селищі Ольгопіль Чечельницького району. В рамках фестивалю урочисто відкрили пам’ятник Тарасу  Шевченку та героїні його поеми «Катерина».

11:21 20.09.2017

50-тий ювілейний перший дзвінок

50-тий ювілейний перший дзвінок

  Хай буде всім нам день оцей, як свято, Хай буде щастя в серці у батьків.              Хай дзвонить дзвоник радісний, завзятий Хай буде радість вищою від слів!  

17:09 01.09.2017

Перший дзвоник У Ометинській ЗОШ

Перший дзвоник У Ометинській ЗОШ

У Ометинській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося особливе свято Першого дзвоника.Цьогоріч в с.Ометинці відбулась подія на яку чекали 17 років, в приміщені школи розпочав свою роботу дошкільний навчальний заклад "Пролісок" 1 вересня на 9:00 тут зібралися дошкільната, школярі, вчителі, батьки та поважні гості. Дійство минуло традиційно: музичні вітання дітей, промови педагогів та гостей свята, перший дзвоник та перші уроки.

17:00 01.09.2017


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано