Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Мельниківська громада» (код ЄДРПОУ: 04327330) був реорганізований і увійшов до складу Райгородської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельниківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Райгородської громади

Свято Останнього дзвоника в Мельниківській ЗОШ І-ІІІступенів.

Дата: 29.05.2017 10:05
Кількість переглядів: 483

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Навіть рясний весняний дощ не став на перешкоді цієї важливої події.
По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника у Мельниківської  ЗОШ І-ІІІ ступенів. Право відкрити урочисту лінійку було надано директору школи Цюпці Т.В. Після виконання всіма присутніми Гімну держави сільський священник  отець Сергій поблагословив усіх учасників святкового дійства.
Із щирими словами побажань звернувся до учнів та вчителів сільський голова Мельниківської ОТГ Лесько Олександр Іванович.

Дирекція школи підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці районних конкурсів, а також вручені Похвальні листи учням за відмінні успіхи у навчанні.
І ось хвилююча мить… Почесне право Останнього дзвоника надали  учням школи: одинадцятикласнику Зубріцькому Дмитру  і першокласниці Чернюк Антоніні. Він сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул.

Свято вдалося! Чудових вам канікул, школярі !


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано